Offerte voor zakelijke diensten

Onze zakelijke klanten kunnen rekenen op een persoonlijke benadering. Bij ons bent u geen nummer, maar een ondernemer die wij goed kennen. U krijgt een vaste contactpersoon. Daarnaast zijn wij ook nog eens voordelig.

Vraag bij ons vrijblijvend om een offerte. Heeft u nog vragen of wilt u eerst even kennis maken en dan pas een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op. Onze werkwijze is als volgt:

1. U vraagt bij ons vrijblijvend een offerte aan. Wij benaderen u daarna met een scherp aanbod en indien u hier behoefte aan hebt de mogelijkheid om persoonlijk kennis te maken.

2. Wij zullen dan u verzoeken om de benodigde gegevens aan ons te leveren. De lijst met gegevens die we nodig hebben is afhankelijk van de dienst die u aanvraagt.

3. U stuurt per post of per e-mail de gegevens, of u brengt deze gegevens even bij ons langs. Als u vragen hebt kunt u uiteraard gerust contact opnemen.

4. Wij gaan voor u aan de slag en doen wat u gevraagd hebt. Uiteraard versturen wij niets naar de Belastingdienst zonder uw toestemming.