Zakelijke diensten

Of het nu gaat om het doen van de belastingaangifte, fiscaal advies of het verzorgen van uw complete boekhouding: u bent bij ons op het juiste adres. Wij zijn zorgvuldig en voordelig. Wij bieden de volgende diensten aan:

Aangifte IB-ondernemers
Bespaar tijd en geld: het doen van de aangifte inkomstenbelasting voor ondernemers kan behoorlijk veel tijd in beslag nemen. Geef uw aangifte uit handen zodat u verzekerd bent van een optimaal gebruik van de fiscale voordelen die u heeft als ondernemer.

Aangifte IB voor ondernemers
Aangifte omzetbelasting
Het doen van de aangifte omzetbelasting hoort erbij. Maar het is wel tijd die u als ondernemer beter kunt gebruiken. Indien u de btw-aangifte door ons laat verzorgen weet u zeker dat u op tijd bent en de aangifte correct wordt gedaan. Zo kunt u ongestoord ondernemen.

Aangifte omzetbelasting
Aangifte vennootschapsbelasting
De aangifte vennootschapsbelasting is niet eenvoudig en kost vaak veel tijd. Of u nu een kleine BV hebt of een complexe structuur: wij kennen de wet en zorgen ervoor dat uw aangifte juist wordt gedaan.

Aangifte vennootschapsbelasting
Verzorgen complete boekhouding
Wij kunnen de complete boekhouding van uw bedrijf verzorgen. Zo heeft u hier geen zorgen over en weet u zeker dat uw bedrijf aan alle administratieve eisen voldoet die de Belastingdienst stelt.

Verzorgen van complete boekhouding
Fiscaal advies
Voor fiscaal advies kunt u altijd bij ons terecht. Wij bekijken uw situatie altijd vanuit verschillende perspectieven en zetten verschillende mogelijkheden voor u uiteen.

Fiscaal advies
Bezwaar maken
Een conflict met de Belastingdienst is nooit leuk. Wilt u bezwaar maken? Wij bekijken of uw bezwaar gegrond is en kunnen uw bezwaarschrift opstellen.

Indienen bezwaarschrift
Startersbegeleiding
Het starten van een onderneming is vaak een hele stap waar veel bij komt kijken. U kunt als starter bij ons terecht. Een goed begin is immers het halve werk.

Startersbegeleiding
Belasting middelen
De middelingsregeling is voor wie sterk wisselende inkomens heeft. Met deze regeling kunt u uw inkomen middelen en belasting terugvragen.

Middeling aanvragen