Zakelijke diensten

Of het nu gaat om het doen van de belastingaangifte, het fiscaal advies of het verzorgen van uw complete boekhouding: u bent bij ons op het juiste adres. Wij zijn zorgvuldig en voordelig. Wij bieden de volgende diensten aan:

Aangifte IB-ondernemers
Bespaar tijd en geld: het doen van de aangifte inkomstenbelasting voor ondernemers kan behoorlijk veel tijd in beslag nemen. Geef uw aangifte uit handen zodat u verzekerd bent van een optimaal gebruik van de fiscale voordelen die u heeft als ondernemer.

Meer over de aangifte IB voor ondernemers
Aangifte omzetbelasting
Het doen van de aangifte omzetbelasting hoort erbij. Maar het is wel tijd die u als ondernemer beter kunt gebruiken. Indien u de btw-aangifte door ons laat verzorgen weet u zeker dat u op tijd bent en de aangifte correct wordt gedaan. Zo kunt u ongestoord ondernemen.

Meer over de aangifte omzetbelasting
Aangifte vennootschapsbelasting
De aangifte vennootschapsbelasting is niet eenvoudig en kost vaak veel tijd. Of u nu een kleine BV hebt of een complexe structuur: wij kennen de wet en zorgen ervoor dat uw aangifte juist wordt gedaan.

Meer over de aangifte vennootschapsbelasting
Verzorgen complete boekhouding
Wij kunnen de complete boekhouding van uw bedrijf verzorgen. Zo heeft u hier geen zorgen over en weet u zeker dat uw bedrijf aan alle administratieve eisen voldoet die de Belastingdienst stelt.

Meer over het verzorgen van complete boekhouding
Fiscaal advies
Voor fiscaal advies kunt u altijd bij ons terecht. Wij bekijken uw situatie altijd vanuit verschillende perspectieven en zetten verschillende mogelijkheden voor u uiteen.

Meer over fiscaal advies
Bezwaar maken
Een conflict met de Belastingdienst is nooit leuk. Wilt u bezwaar maken? Wij bekijken of uw bezwaar gegrond is en kunnen uw bezwaarschrift opstellen.

Meer over indienen van een bezwaarschrift
Startersbegeleiding
Het starten van een onderneming is vaak een hele stap waar veel bij komt kijken. U kunt als starter bij ons terecht. Een goed begin is immers het halve werk.

Meer over startersbegeleiding
Schuiven naar boven