Particuliere diensten

Bij ons bent u op het juiste adres voor al uw belastingzaken. Wij zijn voordelig en kunnen (indien gewenst) alles uit handen nemen. Wij bieden de volgende diensten aan:

Aangifte inkomstenbelasting
Bespaar tijd en stress door uw aangifte inkomstenbelasting te laten doen. Dan weet u zeker dat uw aangifte op de juiste mannier wordt ingevuld.

Aangifte inkomstenbelasting
Toeslagen aanvragen
Wilt u toeslagen aanvragen? Of vraagt u zich af of u recht heeft op toeslagen? Wij kunnen dit voor u nagaan en deze aanvragen. Zo loopt u geen geld mis.

Aanvragen toeslagen
Voorlopige aanslag
Een voorlopige aanslag is handig in het geval dat u verwacht belasting te moeten betalen of in het geval dat u verwacht geld terug te krijgen (bijvoorbeeld als u kinderen onder de twaalf jaar hebt en bij een eigen woning).

Voorlopige aanslag
Fiscaal advies
Wij kennen de fiscale wetten en regels goed. Wij staan dan ook voor u klaar als u fiscaal advies nodig hebt. Neem gerust contact op.

Fiscaal advies
Aangifte schenkbelasting
Wij kunnen u adviseren over het meest gunstige moment en het fiscaal voordeligste bedrag van een schenking. Ook kunnen wij de aangifte doen.

Aangifte schenkbelasting
Aangifte erfbelasting
De aangifte erfbelasting moet worden gedaan in een verdrietige tijd. Wij snappen dat en kunnen u met veel zorg op fiscaal gebied ontlasten.

Aangifte erfbelasting
Bezwaar maken
Een conflict met de Belastingdienst zorgt voor veel onzekerheid en stress. Wij kunnen u hierin bijstaan. Wij bekijken ook of uw bezwaar kans van slagen heeft.

Bezwaar maken
Belasting middelen
De middelingsregeling is voor wie sterk wisselende inkomens heeft. Met een middelingsverzoek kunt u uw inkomen middelen en te veel betaalde belasting terugvragen.

Middeling aanvragen