Particuliere diensten

Bij ons bent u als particulier op het juiste adres. Wij ontzorgen u volledig en zijn ook nog een voordelig. Wij bieden de volgende diensten aan:

Aangifte inkomstenbelasting
Bespaar tijd en stress door uw aangifte inkomstenbelasting te laten doen! Dan weet u zeker dat u aangifte goed wordt ingediend.

Meer over de aangifte inkomstenbelasting
Toeslagen aanvragen
Wilt u toeslagen aanvragen? Of vraagt u zich af of u recht heeft op toeslagen? Wij kunnen dit voor u nagaan en aanvragen, zodat u geen geld misloopt.

Meer over het aanvragen van toeslagen
Voorlopige aanslag
De voorlopige aanslag is heel handig in het geval dat u verwacht belasting te moeten betalen en in het geval dat u verwacht geld terug te krijgen (bijvoorbeeld als u kinderen onder de twaalf jaar hebt en bij een eigen woning).

Meer over de voorlopige aanslag
Belasting middelen
De middelingsregeling is voor wie sterk wisselende inkomens heeft. Met een middelingsverzoek kunt u uw inkomen middelen en te veel betaalde belasting terugvragen. Gebruik onze handige rekentool.

Middeling berekenen
Fiscaal advies
Wij zijn opgeleide fiscalisten en kennen de wet goed. Wij staan dan ook klaar voor u als u fiscaal advies nodig hebt. Neem gerust contact op.

Meer over fiscaal advies
Bezwaar maken
Een conflict met de Belastingdienst zorgt voor veel onzekerheid en stress. Wij kunnen u hierin bijstaan. Wij bekijken ook of u kans van slagen hebt.

Meer over bezwaar maken
Aangifte schenkbelasting
Overweegt u een schenking? Wij kunnen u adviseren over het meest gunstige moment en het fiscaal voordeligste bedrag van de schenking. Uiteraard kunnen wij ook de aangifte schenkbelasting voor u doen.

Meer over de aangifte schenkbelasting
Aangifte erfbelasting
De aangifte erfbelasting moet worden gedaan in een verdrietige tijd. Wij snappen dat en zullen met veel zorg u op fiscaal gebied ontlasten. Uiteraard kunnen wij de aangifte erfbelasting voor u doen.

Meer over de aangifte erfbelasting