Over ons

Taksgemak is een efficiënt, kleinschalig en klantgericht fiscaal kantoor waar u terecht kunt voor uw belastingaangifte en belastingadvies. Zowel particulieren, starters als doorgewinterde ondernemers kunnen bij ons terecht. Wij nemen u de zorg van een belastingaangifte uit handen tegen een betaalbaar tarief.

Kelly Hendrikse
Ik ben afgestudeerd als fiscaal jurist. Ik heb zowel mijn bachelor als master aan de Universiteit Leiden behaald. Ik ben sinds 2009 ondernemer en heb na het voltooien van mijn studie Taksgemak opgericht. Inmiddels is Taksgemak uitgegroeid tot een bloeiende onderneming met heel veel tevreden klanten.
Mr. KN Hendrikse (LLM)
Farshad Bashir
Ik ben afgestudeerd bedrijfskundige. Ik ben sinds 2017 aangesloten bij Taksgemak. Hiervoor heb ik mij negen jaar lang intensief beziggehouden met belastingzaken en meegeschreven aan belastingwetgeving. Fiscale wetten en regelingen ken ik dan ook goed. Bij Taksgemak weet u daarom zeker dat uw belastingaangifte juist wordt opgesteld.
F. Bashir

Graag verzorgen wij voor u alles op het gebied van belastingen. Zo kunnen wij de aangiftes voor u doen, u voorzien van fiscaal advies en wij kunnen uw administratie verzorgen of u helpen bij het opzetten van een administratie die voldoet aan de eisen van de Belastingdienst. Ook kunnen we starters helpen bij het starten van een bedrijf. Omdat wij voordelig zijn besparen we u niet alleen veel tijd, maar ook veel geld!

Door de nieuwe techniek te combineren met een persoonlijke benadering werken wij efficiënt en zorgvuldig. U kunt via onze website een offerte aanvragen waarna wij contact met u opnemen. Niet onbelangrijk is dat wij zeer voordelig zijn en werken met vaste tarieven! U kunt erop vertrouwen dat uw belastingaangifte goed wordt gedaan waarbij wij meedenken over de beste oplossing op het gebied van belastingen. Aan de hand van uw persoonlijke situatie bekijken we altijd of er voor u nog kansen zijn op het gebied van de belasting.

Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Lees meer over PKI.

Als u een offerte wilt aanvragen kan dit eenvoudig via een van de volgende pagina’s:

Neem gerust contact met ons op voor het vragen van advies of het laten doen van een aangifte. Het is ook mogelijk om eerst persoonlijk kennis te maken.

Contact opnemen