Aangifte erfbelasting

De aangifte erfbelasting moet tijdens een verdrietige periode ingevuld worden. In de aangifte moet niet alleen het geld dat wordt geërfd aangegeven worden, maar ook de waarde van de geërfde spullen, bezittingen en rechten op het moment van overlijden.

De belastingtarieven zijn afhankelijk van uw relatie met de overledene, net zoals de hoogte van de vrijstelling. Soms hoeft er helemaal geen belasting betaald te worden. Wij kunnen u informeren over de tarieven en de vrijstellingen die gelden.

Laat de aangifte door ons invullen, dan bent u zeker dat het goed wordt ingevuld en dat u niet te veel belasting betaalt. Wij hebben veel ervaring met de aangifte erfbelasting.

Werkwijze
U stuurt ons per post of per e-mail alle relevante stukken, of u brengt deze even bij ons langs. Wij vullen de aangifte in en informeren u over de uitkomst. Uiteraard zorgen we ervoor dat u niet te veel betaalt. U krijgt de aangifte vooraf te zien en deze wordt pas ingediend nadat u akkoord bent.

Scherpe tarieven
Wij werken met scherpe vaste tarieven. Zo weet u zeker dat u niet met onverwachte kosten wordt geconfronteerd. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen