Aangifte vennootschapsbelasting

De vennootschapsbelasting is een belasting die constant in beweging is. Wij kennen de wet, zijn goed op de hoogte van aftrekmogelijkheden en kunnen meedenken over de gekozen constructies. Of u nu een lege of kleine bv hebt, een grote bv, een vastgoed bv, of een holding met meerdere dochters: u kunt ons uw aangifte laten doen.

Niet iedereen vindt belasting betalen leuk, toch moeten we dat allemaal. Gelukkig geeft de wet ons mogelijkheden om minder belasting te betalen. Wij gebruiken de fiscale voordelen die er zijn, allemaal in uw voordeel. Omdat wij de aftrekposten kennen en de mogelijkheden kennen om de fiscale druk te verlichten zorgen we voor een optimale aangifte voor u.

Boekhouding
Wij kunnen uw complete boekhouding verzorgen. Dan levert u alle uitgaande en ingaande facturen, bonnen en afschriften bij ons in en wij doen uw administratie, maken een balans en een winst- en verliesrekening, zorgen voor het indienen van uw aangiften omzetbelasting en uw aangifte vennootschapsbelasting. De kosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid facturen, bonnen en afschriften dat u inlevert. Laat uw complete boekhouding verzorgen.

Scherpe tarieven
De kosten om uw aangifte vennootschapsbelasting te laten doen zijn afhankelijk van de grootte van uw bv. Wij kunnen voor u vrijblijvend een offerte opmaken met onze scherpe tarieven. Vraag dus gerust om een offerte.

Offerte voor ondernemers