Aangifte inkomstenbelasting voor ondernemers

>>> Bent u geen ondernemer? Ga dan naar aangifte inkomstenbelasting voor particulieren.

U wilt uw tijd gebruiken om te ondernemen. Tegelijk wilt u geen belastingvoordelen mislopen. Laat daarom uw aangifte door ons opstellen. Wij zorgen ervoor dat u gebruik maakt van alle aftrekposten waar u recht op hebt.

Bij de aangifte inkomstenbelasting voor ondernemers moet met veel zaken rekening worden gehouden. Er dient een balans en een winst- en verliesrekening gemaakt te worden. Denk verder aan het urencriterium en de vele aftrekposten en de aftrekbeperkingen. Daarnaast krijgt u te maken met fiscale reserves en afschrijvingen op uw investeringen. Wij kennen de wet en zijn goed op de hoogte van de laatste wijzigingen.

Verlies
Ook als u geen winst heeft kunnen wij uw aangifte op een juiste manier doen. Zo loopt u als eigenaar van een eenmanszaak of vennoot van een VOF geen geld mis. Het verlies mag u namelijk verrekenen met winsten uit voorgaande en latere jaren.

Boekhouding
Wij kunnen uw complete boekhouding verzorgen. Dan heeft u geen zorgen meer om uw administratie. U levert alle uitgaande en ingaande facturen, bonnen en afschriften bij ons in en wij doen uw administratie, maken een balans en een winst- en verliesrekening, zorgen voor het indienen van uw aangifte omzetbelasting en uw aangifte inkomstenbelasting. De kosten voor het boekhouden zijn afhankelijk van de hoeveelheid facturen, bonnen en afschriften die u inlevert. Laat uw complete boekhouding verzorgen.

Scherpe tarieven
U betaalt bij ons niet dubbel, wij verzorgen uw hele aangifte inkomstenbelasting inclusief uw privé aangifte. Dus ook wanneer u privé een eigen woning, lijfrente, giften of vermogen hebt. Wij verzorgen uw aangifte graag voor een vast bedrag. De hoogte van het bedrag is afhankelijk van de grootte en de vorm van uw administratie. Vraag gerust vrijblijvend om een offerte.

Offerte voor ondernemers