Aangifte omzetbelasting

Wij doen graag de aangifte omzetbelasting voor u. Zo weet u zeker dat uw aangifte voor btw op tijd wordt gedaan en loopt u geen risico op een boete. De aangifte omzetbelasting, oftewel de btw-aangifte, moet één keer per maand, één keer per kwartaal of één keer per jaar worden ingediend. De meeste ondernemers doen één keer per kwartaal aangifte. Afhankelijk van uw omzet en btw-uitgaven, ontvangt of betaalt u een bedrag. Vraag vrijblijvend om een offerte. Onze tarieven zijn scherp.

Opgaaf ICP
Heeft u leveringen en diensten aan klanten in andere EU-landen? Dan dienen wij tevens de opgaaf intracommunautaire prestaties voor u in.

Kleineondernemersregeling
Uiteraard gaan wij samen met u na of het aanmelden voor de kleineondernemersregeling voordeel voor u oplevert. Als u weinig omzet heeft kan dit voordelig zijn, maar dat is niet altijd het geval.

Boekhouding
Wij kunnen uw complete boekhouding verzorgen. Dan levert u alle uitgaande en ingaande facturen, bonnen en afschriften bij ons in en wij zorgen voor uw administratie, maken een balans en een winst- en verliesrekening, zorgen voor het indienen van uw aangiften. De kosten voor het boekhouden zijn afhankelijk van de hoeveelheid facturen, bonnen en afschriften die u inlevert. U kunt ook uw complete boekhouding laten verzorgen. Vraag gerust om een offerte.

Offerte voor ondernemers