Bezwaar maken voor ondernemers

Wij kunnen voor u een bezwaarschrift opstellen tegen een beslissing van de Belastingdienst. U kunt uw zaak vrijblijvend aan ons voorleggen. Wij kijken dan of het zin heeft om in bezwaar te gaan. Wanneer wij denken dat het maken van bezwaar zin heeft kunnen wij een bezwaarschrift voor u opstellen.

Wij beoordelen dus vooraf de inhoudelijke slagingskans van een bezwaarschrift: zo weet u of bezwaar maken zin heeft. Bij het opstellen van een bezwaarschrift zorgen wij ervoor dat uw bezwaarschrift wordt ondersteund door goede argumenten en relevante uitspraken van de rechter. Ook zorgen we ervoor dat uw bezwaarschrift op tijd bij de Belastingdienst is.

In principe kunt u tegen alle beslissingen van de belastingdienst bezwaar maken. Indien u het niet eens bent met de beslissing van de belastingdienst of hier vraagtekens bij plaats kan het zeker nuttig zijn om een bezwaarschrift in te dienen. De belastingdienst kijkt dan nogmaals naar de situatie en wijzigt zo nodig haar beslissing.

Belastingdienst betaalt mee
Als de Belastingdienst het (gedeeltelijk) eens is met uw bezwaar geeft de Belastingdienst een vergoeding. Daarom vallen de kosten voor u dus mee. De vergoeding geldt alleen als wij (of andere beroepsmatige fiscalisten) het bezwaarschrift voor u hebben opgesteld.

Scherpe tarieven
Leg gerust uw zaak aan ons voor. Wij bekijken dan of het zin heeft om in bezwaar te gaan. Wanneer wij denken dat het maken van bezwaar zin heeft zullen we een offerte voor u opstellen. Neem dus gerust contact op.

Offerte voor ondernemers