Aangifte inkomstenbelasting

Er zijn veel aftrekposten en ieder jaar worden er weer veel fiscale veranderingen doorgevoerd. Wij kennen de aftrekposten en zijn goed op de hoogte van de laatste wijzigingen. Laat daarom uw belastingaangifte door ons doen!

Wij zorgen ervoor dat u gebruik maakt van alle aftrekposten waar u recht op hebt. Dan weet u zeker dat uw aangifte goed wordt ingediend en u bovendien geen geld misloopt.

Als extra service gaan we voor u na of u recht hebt op een toeslag. Mocht u recht hebben op een toeslag, dan kunnen wij voor u ook de toeslagen aanvragen.

Werkwijze
Om uw aangifte te doen hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Zodra wij uw offerte aanvraag hebben ontvangen, nemen wij contact met u op. Zo ontvangt u een lijst met gegevens die wij van u nodig hebben om uw aangifte goed te kunnen doen. Zodra u deze gegevens hebt verzameld kunt u deze zelf even langs brengen, e-mailen, via WhatsApp of per post versturen. Wij gaan dan aan de slag met uw belastingaangifte. Mochten wij aanvullende gegevens nodig hebben, dan zullen we contact met u opnemen. Zodra uw aangifte klaar is stellen we u hiervan persoonlijk op de hoogte. Na uw akkoord wordt de aangifte ingediend.

Heeft u een fiscaal partner? Dan is het verstandiger om uw aangifte samen te laten doen. Zo kunnen wij voor u een fiscaal zo voordelig mogelijke aangifte doen. Bepaalde inkomsten en aftrekposten mogen namelijk onderling verdeeld worden. Natuurlijk is het ook mogelijk om de aangifte los van elkaar te doen.

Scherpe tarieven
Wij zijn voordelig. Uw aangifte inkomstenbelasting doen wij tegen een vast tarief. Omdat wij een vast tarief berekenen komt u niet voor verrassingen te staan, hoe ingewikkeld uw aangifte ook is. Dus ook wanneer u bijvoorbeeld een eigen woning, spaargeld of aandelen hebt. Vraag dus gerust om een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen