Bezwaar maken voor particulieren

Wij kunnen voor u een bezwaarschrift opstellen tegen een beslissing van de Belastingdienst. Bijvoorbeeld tegen een aanslag inkomstenbelasting, maar ook tegen een definitieve berekening over een toeslag. U kunt uw zaak vrijblijvend aan ons voorleggen. Wij kijken dan of het zin heeft om in bezwaar te gaan. Wanneer wij denken dat het maken van bezwaar zin heeft, dan kunnen we een bezwaarschrift voor u opstellen.

In principe kunt u tegen alle beslissingen van de belastingdienst bezwaar maken. Indien u het niet eens bent met de beslissing van de belastingdienst of hier vraagtekens bij plaatst kan het zeker nuttig zijn om een bezwaarschrift te overwegen. De belastingdienst kijkt dan nogmaals naar uw situatie en wijzigt zo nodig haar beslissing. In dat geval betaalt u minder belasting of krijgt geld terug.

Wij helpen u graag bij het beoordelen van de inhoudelijke slagingskans van een bezwaarschrift en het opstellen van een bezwaarschrift. Wij zorgen ervoor dat uw bezwaarschrift wordt ondersteund door goede argumenten en relevante uitspraken van de rechter. Ook zorgen we ervoor dat uw bezwaarschrift op tijd bij de Belastingdienst is.

Belastingdienst betaalt mee
Als de Belastingdienst het (gedeeltelijk) eens is met uw bezwaar betaalt de Belastingdienst een vergoeding. Daarom vallen de kosten voor u dus mee. De vergoeding geldt alleen als wij (of andere beroepsmatige fiscalisten) het bezwaarschrift voor u hebben opgesteld.

Scherpe tarieven
Leg gerust uw zaak aan ons voor. Wij bekijken of het zin heeft om in bezwaar te gaan. Wanneer wij denken dat het maken van bezwaar zin heeft kunnen we een bezwaarschrift voor u opstellen. Wij werken met scherpe tarieven.

Offerte aanvragen