PKIoverheid services certificaat

De gegevens die u aan ons toevertrouwt zijn privacygevoelige gegevens. Het gaat niet alleen om persoonsgegevens, maar ook om financiële gegevens. Vanaf het moment dat uw gegevens ons bereiken slaan wij deze beveiligd op. Voor het uitwisselen van uw gegevens met de Belastingdienst zetten wij een beveiligde verbinding op. Hierbij gebruiken wij het PKIoverheid services certificaat. Wij hebben dus uw DigiD niet nodig.

PKIPKI staat voor Public Key Infrastructure: hiermee kunnen wij betrouwbaar elektronisch communiceren met de Nederlandse overheid. Zo wordt alle informatie versleuteld verstuurd. Alleen de Belastingdienst heeft de sleutel om de door ons verstuurde gegevens uit te lezen. De identificatie en authenticatie is hiermee gewaarborgd. PKIoverheid services certificaten hebben een hoog zekerheidsniveau.

Omdat wij het PKIoverheid services certificaat gebruiken hebben we voor het indienen van uw aangifte uw DigiD niet nodig. Geef uw DigiD ook nooit aan iemand anders. Ook niet als deze persoon of organisatie u zegt te helpen.

U kunt er vanuit gaan dat uw gegevens bij ons in goede handen zijn.